0546 561 826 info@reekersmetaal.nl
Selecteer een pagina

CNC Frezen

CNC frezen – als specialist op het gebied van CNC freeswerk hebben wij veel ervaring met het CNC frezen van diverse soorten metaal en aluminium. De freessnelheid, draaisnelheid, positie en alle overige gegevens worden ingevuld in een CNC- freesprogramma en uitgelezen door de machine. Vervolgens kunnen de meest complexe 2D/3D vormen met uiterste precisie worden gefreesd. Bel ons voor meer informatie, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Volledig computergestuurd

CNC staat voor een computergestuurde regeling van werktuigmachines. De werktuigmachines worden gebruikt om onder meer metaal, kunststof en hout naar eindproduct te bewerken. De belangrijkste reden om gebruik te maken van een CNC freesmachines, is het feit dat de machine één keer hoeft te worden geprogrammeerd. Vervolgens kan op een geautomatiseerde manier nauwkeurig freeswerk worden geproduceerd.

Voordelen CNC laten frezen

CNC frezen wordt toegepast in uiteenlopende industrieën en biedt dan ook veel voordelen. Hieronder enkele voordelen van CNC Frezen:

  • Snelle productie en levertijden
  • Mogelijkheid tot kleine producties
  • Nauwkeurigheid met kleine toleranties

Efficiënt en nauwkeurig frezen

CNC frezen maakt het mogelijk om de bewerkingen voor te programmeren. Via de computer kunnen onder meer de freessnelheid, draaisnelheid, positie en het geschikte gereedschap worden bepaald. Vervolgens zorgt de CNC freesmachine ervoor dat het materiaal naar eindproduct wordt gefreesd. Doordat alles voorgeprogrammeerd is, wordt de kans op fouten geminimaliseerd. Het resultaat is nauwkeurig freeswerk en een uiterst efficiënte productie.

CNC frezen bij Reekers Metaal

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met verschillende typen CNC freeswerk. Door de jaren heen hebben we zowel eenvoudige als zeer complexe opdrachten efficiënt en naar uiterste precisie weten af te ronden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of hoeveel het u ongeveer gaat kosten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Vraag gratis een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op. Dit doet u door onderstaand e-mail formulier in te vullen en te versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op tel. 0546 – 561 826.

Projecten

Wij van Reekers Metaal hebben al veel opdrachten uitgevoerd gerelateerd aan CNC Frezen. Hieronder een aantal van deze projecten:

Vraag? Stel deze gerust!

Benieuwd wat wij op het gebied van metaalbewerking voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Bel ons: 0546 561 826